Reserveer hier een heerlijk verblijf bij Ons Krijtland!

direct reserveren

De Geulvallei

Of het nu gaat om een vergadering, bedrijfsfeest, seminar, koffietafel, babyborrel, communie of bruilofstfeest. Ons Krijtland is van alle markten thuis.

Voor middelgrote gezelschappen is onze zaal De Geulvallei voor al van bovengenoemde gelegenheden geschikt. Bij grote gezelschappen tot 100 personen kunnen wij de ruimte uitbreiden met de aangrenzende zaal De Krijthelling.

De Geulvallei is uitgerust met een vaste aansluiting voor beamer en scherm en via openslaande deuren is het aangrenzende panormaterras te bereiken.

Ideaal voor de borrel voorafgaand aan het diner in buffetvorm of even in het zonnetje inspiratie opdoen tijdens een vergadering.

 

 

vergaderingen

Afhankelijk van de vergaderopstelling (blok, U-vorm, school of theater) kunnen wij vergadergezelschappen tot 30 personen ontvangen.

Op een half uurtje verwijderd van Maastricht, Heerlen en Aken ligt onze accommodatie midden in het Limburgse heuvelland.België met haar prachtige Voerstreek is te zien vanuit het hotel. In de winter zijn de besneeuwde

toppen van de Ardennen zelfs in Epen zichtbaar.

Er is ruim voldoende eigen, gratis, parkeergelegenheid aanwezig. Verder zijn wij uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, buslijn 57 tussen Maastricht en Gulpen heeft een bushalte voor Ons Krijtland.

 

Door onze landelijke ligging wordt de rust gewaarborgd.Wij stellen graag in overleg een passend vergaderarrangement samen.

Standaard inbegrepen in onze vergaderarrangementen:

  • gebruik van vergaderruimte ingericht volgens gewenste specificaties
  • ontvangst met koffie of thee
  • onbeperkt koffie, thee en mineraalwater in de zaal
  • mints en koekjes op tafel
  • vers fruit in de zaal
  • draadloos internet, flip-over, beamer en scherm
  • ruime gratis parkeergelegenheid

Let's party

Een dag op pad met de hele personeelsvereniging of een groot feest ter ere van het 50-jarig bestaan?

Wij bieden de mogelijkheid om onze gehele accommodatie exclusief af te huren.

Overnachten in onze comfortabele hotelkamers, hotelappartementen en vakantieappartementen, feesten in onze Brasserie Heimans of onze zalen De Krijthelling en De Geulvallei en catering uit eigen keuken.

Verwen de gasten

Met het mooie heuvellandschap als uitvalsbasis zijn wij voor wandelverenigingen en fietsclubs een uitstekende uitvalsbasis voor hun jaarlijkse verenigingsweekend.

Een feestelijke bijeenkomst eindigt niet bij het nagerecht van het diner. Na een gezellige avond wil je niet direct naar huis, maar juist nog even kunnen nagenieten van de sfeer.

Rustig nakeuvelen onder het genot van een wijntje, want vanavond is er geen BOB nodig. Langzaamaan je comfortabele bed opzoeken en vervolgens uitgerust ontwaken.

In de ochtend staat ons uitgebreid ontbijtbuffet van 08.00 tot 10.00 uur klaar. Zelfs na uitcheck gaat het genieten door.

Haal je fiets uit de afgesloten fietsenkelder voor een laatste fietstocht of trek je wandelschoenen nog een keer aan voor een kort ommetje.

Voordat je echt huiswaarts gaat mag je je natuurlijk nog even opfrissen in de douche- en omkleedruimte in ons souterrain (gratis voor al onze gasten).

gastvrijheid sinds 1931

informatie aanvragen

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bedankt! Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

NL - UK - DE

hotel - appartementen - hotelappartementen - brasserie

gastvrijheid

sinds 1931