Reserveer hier een heerlijk verblijf bij Ons Krijtland!

direct reserveren

lekker eten

Kribkes wandelingen

EPEN BRONNENLAND

Tijdens de Advent- en Kersttijd zijn  er diverse schitterende korte en lange wandelroutes uitgezet, waarlangs fraaie Kribkes, wegkruisen en kapelletjes zijn te bewonderen.

In Epen grazen de schapen van onze buren van Schaapskooi Mergelland in de weides. Kom geniten van de natuur, het glooiende landschap, de bronnen en bronbeken en natuurlijk ook het goede leven.

Wisten jullie al dat Epen afstamt van het Germaanse woord ‘apa’ dat water betekent. In de omgeving van Epen liggen tal van bronnen en bronbeken die je wellicht al een keer gepasseerd bent tijdens een wandeling. Aan de receptie van Hotel en appartementen Ons Krijtland zijn diverse wandelingen verkrijgbaar, waaronder wandelingen die je langs deze bijzondere bronnen en bronbeken leiden.

 

 Wil je behalve wandelen ook genieten van de culinaire kunsten van Hotel Creusen, Herberg de Smidse, Restaurant De Vierjaargetijden en onze Brasserie Heimans en ‘preuve’ van al het lekkers dat deze regio te bieden heeft? Reserveer dan ons dagarrangement Limburgse Wandelpreuverij.

Arrangementen

Lekker logeren bij Ons Krijtland en genieten van de omgeving. Wordt ontvangen met een welkomstdrankje in Brasserie Heimans en laat je door onze keukenbrigade elke avond verwennen met ons dagmenu. Zelfs een lunchpakket behoort tot de opties.

 

Wanneer kom jij genieten van onze gastvrijheid? We adviseren je graag telefonisch via +31 (0)43 455 1557 of per email: info[at]krijtland.nl

 

Op zoek naar ideeën voor een uitstapje? Museum, dierentuin, pretpark, evenementen ... wij informeren u graag. Wij hebben tevens  aantrekkelijke aanbiedingen voor Mergelrijk in Valkenburg, Museum aan het Vrijthof in Maastricht en GaiaZOO in Kerkrade.

 

dagelijks

reserveer direct

Vakwerkwandeling

 v.a.€ 15,--

per persoon

dagelijks

Lekker &  ontdekken

v.a.€ 12,50

per persoon (min 2 pers.)

 

reserveer direct

 

 

 

Evenementen

NL - UK - DE

hotel - appartementen - hotelappartementen - brasserie

Arrangementen