Kom je bij ons werken?

Bedrijfsinformatie

Hotel Ons Krijtland, Herberg de Smidse en De Pannekoek

Ben jij op zoek naar de voordelen van een grote organisatie, maar kun je de persoonlijke sfeer van je huidige baan niet missen of zoek je die juist? We hebben 3 mooie bedrijven met ieder hun eigen karakter. Het meer formele Hotel, de bergschoen vriendelijke Herberg of het knusse pannenkoeken restaurantje. Kies wat bij je karakter past of waar je een uitdaging in ziet en je bent van harte WELKOM!

vacatures

MEDEWERKER BEDIENING v/m (part- of fulltime)

er versterking van ons team in de bediening zijn wij op zoek naar jou! Deze functie kan zowel parttime (tot 24 uur) of fulltime (tot 38 uur) worden ingevuld.

Je werkt in een wisselend rooster in een gezellig team binnen een bedrijf dat altijd in beweging is en waar geen dag hetzelfde is. Vanzelfsprekend begrijp je wij bij deze functie ook tijdens weekenden en feestdagen een beroep op je doen. Wij voeren in Brasserie Heimans een mooie Bourgondische kaart en werken zo veel mogelijk met kwalitatief goede ingrediënten uit de directe omgeving. Wij zijn een seizoensbedrijf dat niet alleen drukte kent van Pasen tot en met de herfstvakantie, maar tevens buiten het hoogseizoen drukke dagen en weekenden kent. Op deze wijze kunnen wij het gehele jaar door werk bieden.

 

 

Gepubliceerd:

04-06-2018

Locatie:

Hotel Ons Krijtland – Brasserie Heimans

Opleidingsniveau:

motivatie is belangrijker dan opleiding

Uren:

20 - 38

Salaris:

conform horeca cao

RECEPTIEMEDEWERKER v/m (parttime)

Wij breiden ons kleine en gezellige receptieteam graag uit met jou! Aan de receptie van Ons Krijtland verveel je je geen moment.

Telefoontjes beantwoorden, gasten in- en uitchecken en het verstrekken van informatie over toeristische attracties in de omgeving zijn slechts een kleine greep uit de taken van de receptionist.

Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor de kassa en voorzie je de gasten van alle informatie over onze hotelkamers, vakantieappartementen en hotelappartementen.

Wij werken zowel doordeweeks als in het weekend in wisseldiensten van 07.00 tot 21.000 uur en zoeken een medewerker die een opleiding gevolgd heeft in het hotelwezen en reeds eerste praktijkervaring heeft opgedaan in de hotellerie.

Gepubliceerd:

gesloten

Locatie:

Hotel Ons Krijtland

Opleidingsniveau:

mbo horeca, toerisme of hotelmanagement

Uren:

24

Salaris:

conform horeca CAO

KOK v/m

Beschik jij over een afgeronde koksopleiding en wil jij graag werken in een keuken waar met verse producten gewerkt wordt?

Dan ben je bij ons aan het goede adres.

We zoeken iemand die een flexibele instelling heeft en ook onder werkdruk servicegericht kan werken en daarbij aandacht houdt voor kwaliteit en creativiteit.

Inbreng ten aanzien van nieuwe gerechten voor onze à la carte kaart wordt gewaardeerd.

Gepubliceerd:

gesloten

Locatie:

Hotel Ons Krijtland

Opleidingsniveau:

mbo koksopleiding

Uren:

in overleg

Salaris:

conform horeca CAO

OPROEPKRACHT / WERKSTUDENT v/m

Wil jij naast je studie werken bij een van onze drie mooie bedrijven in de bediening, afwas of keuken? Neem dan contact op met ons op.

Momenteel zijn wij op zoek naar een werkstudent die het team van De Pannekoek wil komen versterken tijdens weekenden en vakantieperioden.

Gepubliceerd:

15-03-2018

Locatie:

Hotel Ons Krijtland / De Pannekoek

Opleidingsniveau:

motivatie is belangrijker dan opleiding

Uren:

in overleg

Salaris:

in overleg

Geen vacature? Stuur ons toch even je gegevens!

Ook als er geen vacature open staat mag je je gegevens aan ons sturen. Wij benaderen je dan graag in de toekomst als je profiel aansluit bij een vrijgekomen functie.

SOLICITATIE / INFORMATIE

Submitting Form...

The server encountered an error.

We hebben je bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

(* AUB invullen) Je kunt je CV ook via e-mail sturen naar: info[at]krijtland.nl t.a.v. Monique Sienot. Per post mag uiteraard ook! Een foto van jezelf bijvoegen is leuk maar hoeft niet.

NL - UK - DE

hotel - appartementen - hotelappartementen - brasserie