Reserveer hier een heerlijk verblijf bij Ons Krijtland!

Toeristen die bezig waren aan een mooie wandeling stopten regelmatig bij een uitspanning aan het begin van de Eperheide. Daar rustten ze uit en konden zij dagverse melk en Limburgse vlaai krijgen.

Steeds vaker bleven er toeristen eten en overnachten om de dag daarna weer fit de wandeling voort te zetten.....

We schrijven 1931 als Gertruda en Sjeng Bessems "Bonds-hotel" Ons Krijtland stichten. De naam van het hotel is afkomstig van een in 1911 geschreven boek door E.Heimans. Hierin beschrijft hij de mooie en zeldzame flora en fauna van Epen en omgeving. De titel van het boek...Uit Ons Krijtland.

 

Van Harte Welkom!

TE DOEN TEKST dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi

WANDELEN TEKST dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

te doen in de omgeving

wandelen

ONTDEKKEN TEKST minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem

KINDEREN TEKST ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo

ontdek het heuvelland

kinderen

Familie Hotel

Langzamerhand groeit de bekendheid van Ons Krijtland en op drukke dagen werkt de gehele familie mee in de zaak. Ieder gezinslid krijgt gastvrijheid met de paplepel ingegoten.

Weldra treden drie zonen van Sjeng en Gertruda in de voetsporen van hun ouders. Het hotel wordt uitgebreid om nog meer comfort en gemak te kunnen bieden aan de gasten. Tot in de wijde omgeving geniet Ons Krijtland naam en faam. Inmiddels heeft de derde generatie Bessems, Ruud Bessems en echtgenote Monique Sienot , het heft in handen. Met modern inzicht en gedegen traditioneel vakmanschap zetten zij samen met een team van horeca vakmensen het voort waar de grootouders ooit mee begonnen zijn.

 

Bij Hotel & Appartementen Ons Krijtland is de Limburgse gastvrijheid vanzelfsprekend net zoals het bieden van comfort en kwalitatief goede producten. Ons streven is dat iedere bezoeker zich bij ons thuis voelt!

 

 

foto: Guy van Grinsven

NL - UK - DE

hotel - appartementen - hotelappartementen - brasserie